Aandacht voor uw kind

Aandacht voor onze kinderen
Op basisschool Tandem krijgen onze kinderen de aandacht die zij verdienen. De groepsleerkrachten investeren in hun kinderen. Extra uitleg als dat nodig is, een compliment, etc. Wij willen kinderen helpen een goed zelfbeeld te hebben of te krijgen.

Maatwerk op school
Het begeleiden van kinderen is maatwerk. De groepsleerkrachten vormen hierin natuurlijk de spil. In elke groep wordt er op drie niveaus les gegeven. Er wordt in de instructie rekening gehouden met de mogelijkheden van de kinderen. Ondanks alle inspanningen van de leerkracht en het kind kan het wel eens anders lopen dan gehoopt. Soms lukt het niet het in de groep. Dat kan natuurlijk veel oorzaken hebben. Als er extra of aanvullende zorg of aandacht nodig is, komt de intern begeleider in beeld. Zij coördineert de acties die nodig zijn om uw kind zo goed mogelijk te helpen. In overleg met de ouders wordt dan een traject uitgezet om uw kind te helpen.

Talenten
Kinderen hebben vele talenten. Het is onze taak deze talenten te helpen ontdekken en ontwikkelen. Naast het ontwikkelen van basisvaardigheden als rekenen, taal, lezen en spelling hebben kinderen de mogelijkheid om op basisschool Tandem meer talenten van zichzelf te leren kennen. Tijdens de Verlengde Schooldag activiteiten bieden wij onze kinderen activiteiten aan na het lesprogramma. In samenwerking met Tobe en Toppies kunnen kinderen deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport, muziek, toneel, zang, creativiteit, etc.